Tennisles door Tennisschool Kilian

Alle trainers van Tennisschool Kilian werken met veel enthousiasme. Wij vinden het belangrijk dat iedereen veel plezier heeft in de tennistraining. Zonder plezier geen vooruitgang. Zo proberen we samen het maximale uit jouw tennistalent te halen!

Tennisschool in Drenthe

Op dit moment verzorgt Tennisschool Kilian de trainingen voor twee verenigingen in Drenthe. Al sinds 2015 werkt de tennisschool samen met TC Suthwalda in Zuidwolde, waar veel verschillende soorten traingen worden gegeven. Denk aan teamtraining, maar ook privélessen of schooltennislessen. Ook zijn de trainers van Tennisschool Kilian sinds 2019 te vinden op het park van TC ‘t Wold in Ruinerwold.

Sinds april 2021 verzorgen we ook met veel plezier de trainingen op TC ’91 Stadshagen in Zwolle en sinds de winter van 2021 worden ook de trainingen van RSV Voorwijk door de tennisschool worden verzorgd.

Tennistraining met veel variatie

We zorgen voor veel variatie en uitdaging in de tennistrainingen. Dus veel afwisseling in de oefeningen en opdrachten die per speler kunnen verschillen. Op deze manier zie je sneller progressie. Of dat nu bij beginners, toernooispelers of voor professionals is. Kinderen kunnen bij ons al vanaf 4 jaar kennis maken met tennis via het Tenniskids programma.

Allround

De tennistechniek is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling, maar niet zaligmakend. Het gaat tenslotte om het resultaat. Wij vinden trainen op tactisch, fysiek en mentaal niveau minstens zo belangrijk. Alles komt aan bod in onze trainingen. Wij proberen iedereen allround op te leiden. Dat wil zeggen vanuit alle spelsituaties en wedstrijdsituaties te leren tennissen. Jeugdspelers leren we binnen hun mogelijkheden ook zo vroeg mogelijk aanvallend te leren denken. Natuurlijk kijken we daarbij naar hun persoonlijke voorkeur voor het speltype. Zo halen we het maximale uit onze tennistalenten.

Tennissen met plezier en passie. Dat is wat ons drijft!

Wat anderen zeggen over Tennisschool Kilian

“Ik train al vanaf begin af aan bij Tennisschool Kilian. Ik word door Floris erg goed geholpen om mijn doelen te bereiken en alles uit mezelf te halen, dit door de goede trainingen en de hulp die ik van hem krijg op allerlei gebieden. Floris kent mij inmiddels erg goed en heeft zelf veel ervaring.
Dat helpt mij verder in mijn doel om de top te bereiken!”

– Veerle Tibben, TC Suthwalda

“Er zijn veel doorgroeimogelijkheden bij deze tennisschool en er kan op veel verschillende niveau’s getraind worden.
Er hangt een fijne sfeer!”

– Jarno Jans, TC Suthwalda

“Sinds 2 jaar heb ik tennisles van Tennisschool Kilian en het bevalt me erg goed. De tennisleraren werken een gevarieerd programma af, zijn duidelijk in hun communicatie en geven je persoonlijke tips en adviezen, niet alleen om je techniek te verbeteren maar ook om de juiste tactiek toe te passen. Daarnaast zijn ze erg betrokken bij de club. Ik heb veel geleerd en ga met plezier naar de tennislessen.” 

– Elzo van der Ark, TC ‘t Wold 

“Allemaal verschillende trainingen zijn mogelijk! Groep, duo en privé!
Duidelijk in uitleg en je bespreekt samen met de trainer wat je wil bereiken.”
– Stef Hummel, TC Suthwalda 

“Al jaren train ik met veel plezier zowel zomers als ‘s winters bij tennisschool Kilian. De trainingen worden verzorgd door echte professionals. Hun enthousiasme motiveert mij enorm en ik leer nog steeds bij!”

– Bernice Hoekstra, TC Suthwalda 

“Tennisschool Kilian staat garant voor leuke trainers en goede tennislessen. Ze zijn betrokken bij de vereniging en denken graag mee. Ik vind dit een verrijking en ben blij en trots dat zij bij ons training geven. “

– Tamara van Beek, TC ‘t Wold