Verenigingen

TC Suthwalda

Tennisschool Kilian en Tennisclub Suthwalda hebben met ingang van 1 april 2015 een samenwerking afgesloten. Tennisschool Kilian verzorgt de tennislessen en teamtrainingen. Daarnaast is trainer Floris Kilian betrokken bij de competitie, toernooien en andere activiteiten die bij de vereniging plaatsvinden. Ook worden lessen gegeven aan basisscholen in het kader van het door de gemeente gestimuleerde schooltennis.

Samenwerking

Om de gezamenlijke doelstellingen op het gebied van lessen en andere tennisactiviteiten te behalen, is er regelmatig afstemming met commissies en het bestuur van de vereniging. Een jaarlijkse evaluatie over het contract staat ook op de agenda.

TC ‘t Wold

Per 1 oktober zal Tennisschool Kilian ook de tennislessen gaan verzorgen bij TC ‘t Wold in Ruinerwold. Dit zal voor een periode zijn van 3 jaar. De tennisschool kijkt enorm uit naar de samenwerking! Wat ons vanaf het begin is opgevallen, is dat de mensen bij TC ‘t Wold allemaal zeer vriendelijk zijn en erg bereidwillig. Er is een visie vanuit de vereniging voor de komende jaren en daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen!

We willen in Ruinerwold voor alle doelgroepen verschillende activiteiten organiseren. Voor de jongsten gaan we starten met Tenniskids Blauw (leeftijd 4-6 jaar). Uiteraard zullen we ook voor de andere kinderen t/m 12 jaar vanuit het Tenniskids principe de tennislessen verzorgen. Spelenderwijs moeten de kinderen het tennisspel onder de knie krijgen. Voor de volwassenen zullen er ook verschillende nieuwe activiteiten worden opgezet. Een zeer leuk evenement lijkt ons een 24 uurs-toernooi. Hier zal later meer nieuws over volgen. Voor de 55 plussers gaan we starten met speciale lessen die meer gericht zijn op het tactische vlak en het bewegen op de baan.

Wij zien jullie allemaal erg graag op korte termijn op de tennisbaan in Ruinerwold!

Interesse?
Heeft jouw vereniging ook interesse in een samenwerking of wil je meer informatie over onze werkwijze, neem dan contact op met Floris Kilian.