Voor alles op het gebied van tennisartikelen kun je terecht bij Tennisshop Kilian, gevestigd in de tennishal en in het clubhuis in Zuidwolde. Tennisshop Kilian werkt uitsluitend met topmerk Wilson. Tennisrackets, grips, bespanningen, tennisballen en kleding zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Ook kun je bij ons terecht voor een nieuwe bespanning in je racket. 

Tenniswinkel in Zuidwolde

Onze tenniswinkel in Zuidwolde (Drenthe) bevindt zich op het park van tennisvereniging TC Suthwalda. Naast een hoop kennis, kunnen we je hier voorzien van de nieuwste modellen tennisrackets en vele handige, onmisbare tennisaccessoires. Ook kunnen we op verzoek tenniskleding of tennisschoenen van Wilson voor je bestellen tegen scherpe prijzen. Leuk als je bijvoorbeeld met je competitie team in stijlvolle teamkleding de tennisbaan op wilt!
Wil je langskomen in onze winkel? Neem voor de zekerheid dan even contact op, zodat wij alle tijd hebben om je te voorzien van informatie en materialen. 

Tennisracket kopen

Wil je beginnen met tennissen, maar heb je nog geen racket om mee te oefenen? Of ben je toe aan een nieuw tennisracket? Bij ons kun je terecht voor een eerlijk advies over welk racket het beste bij je past. Ook bieden we je de mogelijkheid om een of meerdere rackets te testen, zodat je zelf kunt ervaren welk racket voor jou het meest prettig speelt. Dankzij onze samenwerking met Wilson Nederland hebben we snel toegang tot de nieuwste collectie tennisrackets van topkwaliteit. Zo zit er voor elk type speler een geschikt racket bij. Kom eens langs in onze tennisshop, de koffie staat klaar!

Racket bespannen

In de shop bieden we een 48-uurs bespanservice aan. Zowel bij TC Suthwalda als bij TC ‘t Wold is er, indien we niet aanwezig zijn, de mogelijkheid om je racket in een inleverbak te deponeren. Een tennisracket laten bespannen kan vanaf €17,50. Ook wanneer je geen lid bent of niet bij de tennisschool traint, ben je natuurlijk van harte welkom. Woon je in omgeving Zuidwolde, Hoogeveen of Ruinerwold en ben je op zoek naar een plek om je racket met zorg te laten bespannen, dan is dat mogelijk bij Tennisshop Kilian.

Contact

Tennisshop Kilian
Zuider Esweg 1b/1c
7921 JC Zuidwolde

Mail: info@tennisschoolkilian.nl

Floris Kilian: 06-46095185

Ben je al eens langs geweest in onze Tennisshop? Wij zijn erg benieuwd naar je ervaring!
Laat het ons hier weten met een Google Review.