TC ‘t Wold

Sinds 1 oktober 2019 verzorgt Tennisschool Kilian ook de tennislessen bij TC ‘t Wold in Ruinerwold. Tot nu toe een zeer prettige samenwerking! Wat ons vanaf het begin is opgevallen, is dat de mensen bij TC ‘t Wold allemaal zeer vriendelijk zijn en erg bereidwillig. Er is een visie vanuit de vereniging voor de komende jaren en daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen!

Tennisschool in Ruinerwold

Het doel voor TC ‘t Wold is om voor alle doelgroepen verschillende activiteiten te organiseren. Voor de jongsten zijn we begonnen met Tenniskids Blauw (leeftijd 4-6 jaar) en ook voor de andere kinderen t/m 12 jaar zijn we actief bezig om vanuit het Tenniskids principe de trainingen te verzorgen. Zo krijgen de kinderen spelenderwijs het tennisspel onder de knie. Voor de volwassenen zullen er de komende jaren ook verschillende nieuwe activiteiten worden opgezet. Een zeer leuk evenement lijkt ons een 24 uurs-toernooi. Hier zal later meer nieuws over volgen. Voor de 55 plussers gaan we starten met speciale lessen die meer gericht zijn op het tactische vlak en het bewegen op de baan.

Wij zien jullie allemaal erg graag op korte termijn op de tennisbaan in Ruinerwold!

Interesse?
Heeft jouw vereniging ook interesse in een samenwerking of wil je meer informatie over onze werkwijze, neem dan contact op met Floris Kilian.